Capturing memories met Fotofabriek | INTERIOR

thumb_529924C3-BF2D-46A6-8DDA-1709CE999D57_1024

Waar ik erg van houd is om momenten vast te leggen op beeld. Door naar een foto te kijken, word ik echt weer even teruggenomen naar dat moment en de bijbehorende herinnering. In mijn interieur heb ik daarom ook een selectie van mijn favoriete foto’s. Deze week ontving ik een heel leuk pakketje van Fotofabriek.nl. Lees verder…

thumb_49F4465E-D4AA-4A5E-A745-B138826135EC_1024

Bij Fotofabriek kun je met je eigen foto’s allerlei persoonlijke fotoproducten maken, denk bijvoorbeeld aan fotoboeken in verschillende soorten en maten, maar ook agenda’s, telefoonhoesjes, wanddecoraties en kalenders. Fotofabriek maakt van jouw foto’s een blijvende herinnering.

Foto op hout
Fotofabriek benaderde mij met de vraag of ik een product van hun wilde testen. Het ging hierbij om een foto op hout. Ik hoefde niet lang na te denken over welke foto ik graag op hout wilde, namelijk een foto van mijn vriend en mij die gemaakt is voor de Eiffeltoren in Parijs.

Op de website kun je zelf kiezen welk formaat je graag wilt en het soort hout waarop de foto komt. Hierbij kun je gaan voor één complete houtplaat gemaakt van berkenplex of een houten paneel gemaakt van vurenhouten latjes. Het formaat van mijn foto op hout is 30×20 en ik koos voor berkenplex.

Met behulp van de Online Editor kun je heel eenvoudig zelf de foto op hout maken en deze eventueel nog bewerken met een filter en tekst. Vervolgens krijg je een online preview te zien, zodat je zeker weet dat de foto helemaal naar wens is.

thumb_1DB30099-91B4-48D9-B93F-FCD2A6B19D33_1024

Het eindresultaat
De service van Fotofabriek is erg snel! De dag na het plaatsen van de bestelling, werd de foto op hout al verzonden en de dag daarna ontving ik het pakketje. De kwaliteit is erg goed, de foto is mooi en scherp gedrukt op het hout. Bij de foto op hout ontvang je ook een ophangsysteem. Zelf vind ik het leuk om de foto op een plank te plaatsen en het verder aan te kleden met andere accessoires.

thumb_A323B6D6-0F9C-47AB-BE0D-F1E1E8A25236_1024

Ik ben erg blij met het eindresultaat en het past perfect bij mijn interieur!

X Linsey

SHOP THE ITEM
Foto op hout van Fotofabriek.nl

Volg LINSide out: Bloglovin’ | Instagram | Facebook | Pinterest

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen ter review.

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s