Sweater weather | OUTFIT

Nu het oktober is, moeten we er toch echt aan geloven dat het herfst is. Dit betekent dat de tops met lange mouwen en sweaters weer onder uit de kast tevoorschijn komen óf een extra goede reden om nieuwe, warme kleding te kopen. Toen ik onlangs in Amsterdam was, droeg ik een fijne herfst look. Lees verder…

Deze look bestaat uit een aantal nieuwe items. Onlangs voegde ik deze witte boots toe aan mijn schoenenverzameling. Deze Balencia inspired boots hebben cut out details en gouden gespen. Het tasje dat ik draag kreeg ik cadeau van mijn vriend en ik ben hier zo blij mee! Het tasje is Chloe inspired en combineert leer met suède. Het gouden detail maakt de tas helemaal af. De grijze trui die ik draag is van New Look en is heerlijk zacht! Dit combineerde ik met mijn groene broek van Mango. Ik maakte de look compleet met mijn nieuwe riem van H&M.

 X Linsey

SHOP THIS OUTFIT
Trui van New Look | Broek van Mango |Tasje van FOLC| Schoenen van Elise Store | Riem van H&M | Horloge van Cluse 

 Volg LINSide out: Bloglovin’ | Instagram | Facebook | Pinterest


Een reactie op “Sweater weather | OUTFIT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s