Lancering herfst/winter collecties @ Soap Treatment Store + Lash Lift | EVENT

Begin deze maand vond de lancering van de herfst/winter collecties van Soap Treatment Store plaats in Amsterdam. Ik was uitgenodigd om naar de lancering te komen en erg benieuwd naar de nieuwste collecties aan behandelingen en producten van Soap Treatment Store en Soap Recommends. Lees verder…Tijdens het event werden de nieuwste behandelingen van Soap Treatment Store en de nieuwste collectie producten van Soap Recommends gelanceerd. Bij aankomst in de Van Baerlestraat in Amsterdam, stond voor Soap Treatment Store al een heel schattig, mobiel koffietentje op Nina en mij te wachten en kregen we een heerlijk drankje. Ook binnen was alles tot in de puntjes verzorgd en stonden heerlijke hapjes klaar.

Tijdens het event mocht ik kiezen uit een behandeling naar keuze. Zo kon ik kiezen uit een heerlijke manicure, pedicure of een van de nieuwste treatments. Ik koos voor een nieuwe treatment van Soap Treatment Store, namelijk de Lash Lift. Ik was hier erg benieuwd naar!

Processed with VSCO with hb1 preset
De Lash Lift
De Lash Lift is een behandeling waarmee je natuurlijke wimpers worden gelift. Eigenlijk een soort permanentje voor de wimpers. De wimpers ogen hierdoor langer en zien er mooier uit. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en het resultaat blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar.

Tijdens de behandeling worden allereerst de onderste wimpers afgeplakt. Vervolgens worden de bovenste wimpers vastgeplakt op siliconen pads. Er wordt een permanent vloeistof toegebracht die de wimper in de mooie, gekrulde vorm zet. Als de eerste vloeistof is ingewerkt en er afgehaald is, wordt de tweede vloeistof toegebracht. Deze zorgt ervoor dat de krul ook daadwerkelijk blijft zitten. Tot slot worden de wimpers nog geverfd. Et voilร ! Perfect, gekrulde wimpers.

the-before-and-the-afterIk ben heel blij met het resultaat van de Lash Lift! Doordat de wimpers mooi gelift en geverfd zijn, is het niet eens nodig om elke dag mascara op te doen. Perfect!

Onderstaand heb ik twee foto’s toegevoegd van het verschil van de wimpers na de Lash Lift, met en zonder mascara. Op de eerste foto draag ik geen mascara en op de tweede foto draag ik wel mascara.

Een big thanks naar de meiden van Soap Treatment Store!

X Linsey


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s