Urban jungle | INTERIOR

Al van jongs af aan ben ik veel bezig met interieur. Toen ik nog een klein meisje was, ging ik altijd al met mijn moeder naar het tuincentrum om daar spulletjes uit te kiezen om mijn slaapkamer mee te decoreren. In de loop der jaren is mijn liefde, en daarmee gelukkig ook mijn stijlgevoel, voor interieur alleen maar verder toegenomen. Toen ik onlangs met mijn oma naar datzelfde tuincentrum ging als waar ik vroeger altijd al heen ging, kon ik het dan ook niet laten om met veel moois en groens thuis te komen. Lees verder…


Ik ben gek op planten, maar helaas heb ik geen talent om planten lang in leven te houden. Toch vond ik het tijd om weer wat nieuwe potten en planten te kopen en het nog een kans te geven. Een plant die al een tijdje op mijn verlanglijstje stond, is de pannenkoekenplant. Deze kocht ik met een mooie pot erbij.

Mijn favoriete kleuren voor het interieur op dit moment zijn donkergroen met roze accenten. Daarnaast houd ik van gouden details. Het plantje met roze bloem in het groene potje die hierboven op de foto te zien is, kocht ik ook.

Het rechtse potje met plant is ook nieuw. Het potje vind ik erg leuk, omdat het een asymmetrische vorm en een groene marmer print heeft.

Een andere aankoop waarmee ik erg blij ben is de bananenplant.

Ik kocht een groene, glazen pot met gouden detail waarin ik een monstera blad heb gedaan.

Tot slot kocht ik deze vetplant met pot. De vetplant heeft een roze randje aan de punten. Ook de gouden kaarshouder is nieuw. Deze geeft ’s avonds een mooie schaduw wanneer het kaarsje brandt.

Ik heb gekozen voor planten die redelijk goed in leven te houden zijn, dus fingers crossed dat ik er lang van kan genieten!

X Linsey


2 reacties op โ€˜Urban jungle | INTERIORโ€™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s