Leopard and stripes | OUTFIT

Een trend die we al tijden in het straatbeeld zien en waarvan we hopelijk nog veel langer mogen genieten, is de ‘print op print’-trend. Of je nu kiest voor twee subtiele prints of twee opvallende prints, het combineren van printjes zorgt voor een interessant geheel.ย Ik koos voor mijn twee favoriete printjes: luipaard en strepen.ย  Lees verder…

Voor deze ‘outfit of the day’ combineerde ik mijn twee favoriete printjes: luipaard en strepen. De luipaard broek die is draag is van Guts & Gusto en toen ik deze online zag kon ik niet anders dan deze meteen bestellen. De broek heeft flared pijpen en ik vind ‘m top! Hierbij draag ik mijn nieuwe trui van Stradivarius die ik bestelde bij Asos. De gestreepte trui heeft onderaan een rode streep die perfect matcht met mijn rode tasje. Ik draag hierbij mijn Puma Basket Heart sneakers. Het denim jacket is vintage van Levi’s en eigenlijk helemaal niet van mij. Toen ik bij mijn ouders thuis was, vond ik het jacket op de slaapkamer van mijn broer en aangezien hij ‘m momenteel niet gebruikt, kon ik het niet laten om deze mee te nemen. Hij zit perfect! Of ik ‘m nog terug ga geven? Daar ga ik nog even over nadenken!

X Linsey

SHOP THIS OUTFIT
Trui van Stradivarius | Broek van Guts & Gusto |Tasje van Stradivarius | Sneakers van Puma | Vintage denim jacket van Levi’s

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s