New beauty products | SHOPLOG

Processed with VSCO with hb1 preset

De afgelopen tijd heb ik weer wat nieuwe beauty producten geshopt. Vandaag laat ik zien welke producten dat zijn en wat ik ervan vind! Lees verder…

Maybelline Colossal Big Shot mascaraProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Een paar maanden geleden hoorde ik voor het eerst over de Maybelline Colossal Big Shot mascara. Aangezien ik zoveel had gelezen over deze mascara, was ik toch wel benieuwd of deze echt zo goed is als ze beloven.

Maybelline belooft extreem volle wimpers dankzij de combinatie van formule en borstel. Het kogelvormige borsteltje heeft zachte borstelhaartjes die ervoor zorgen dat alle wimpers vanaf de aanzet bereikt worden. De formule bevat collageen extract dat zorgt voor volume.

Het resultaat zie je hieronder! Ik ben heel tevreden over het resultaat. De mascara zorgt echt voor volle wimpers met veel volume.

Links zonder mascara, rechts met mascara

Catrice Strobe To Glow Highlighter StickProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Highlighter is een product die voortaan echt bij mijn dagelijkse make-up routine hoort. Hiervoor gebruikte ik een poeder highlighter en ik wilde eens wat anders proberen. De Catrice Strobe To Glow Highlighter Stick heeft een crèmerige textuur en is daardoor makkelijk en gericht aan te brengen. Ik kocht de highlighter in de kleur 030 Ultra Golden Galaxy. De highlighter is goed te blenden over een foundation en geeft een mooie glans.

Processed with VSCO with hb1 preset

Kruidvat Super Lash Serum
Processed with VSCO with hb1 preset

Al langere tijd was ik van plan om een wimperserum te kopen, het enige wat me tegenhield was de vaak hoge prijs. Toen ik hoorde van het betaalbare wimperserum van Kruidvat, wilde ik deze dan ook meteen hebben. Het Super Lash Serum breng je als een eyeliner aan. Je gebruikt het als een kuur, elke avond voor 16 weken lang. Een actief bestanddeel maakt de wimpers langer, hyaluronzuur hydrateert de wimpers en provitamine B5 zorgt dat de wimpers sterker, elastischer en glanzender worden. Ik gebruik het product nu een paar weken en merk dat mijn wimpers al langer zijn. Ik ben heel benieuwd naar het verschil na de gehele kuur!

Maybelline The Nudes PaletteProcessed with VSCO with hb1 preset

Een ander product dat ik kocht, is het oogschaduw palette van Maybelline. Het palette heeft 12 verschillende tinten waarmee je verschillende looks kan creëren. Wat ik ideaal vind aan dit palette, is dat op de onderzijde verschillende combinaties staan die je kunt maken met de verschillende tinten. Er staan combinaties op van vier-, drie- en twee tinten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Met deze nieuwe beauty producten kan ik weer even vooruit! Wat zijn jouw favoriete beauty producten van dit moment?

X Linsey


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s